Mladi za Ravne 2020

Mladinski svet Ravne na Koroškem je v okviru praznovanja devete obletnice delovanja pripravil več dogodkov pod skupnim sloganom »Mladi za Ravne«. Aktivnosti so se odvijale med petkom 28. in nedeljo 30. avgustom 2020.

V petek smo v Grajskem parku na Ravnah pripravili osrednjo slovesnost ob deveti obletnici delovanja, kjer so za dobro vzdušje poskrbeli koroški glasbeniki Milan Kamnik, Vera Trafella, Nushy in skupina Manifest. Zbrane je nagovoril predsednik Mladinskega sveta Ravne Aljaž Verhovnik. Na stojnicah so članice in člani mladinskega sveta pripravili aktivno promocijo s sloganom »Mladi za zdravje in okolje«.

V soboto je v šahovski sobi Doma telesne kulture potekal turnir v hitropoteznem šahu, katerega se je udeležilo dvanajst šahistov iz koroških klubov. Turnir je odprl predsednik Šahovske zveze Slovenije dr. Milan Brglez. Ta se je v nadaljevanju pridružil skupini MSR-jevcev pri pohodu na Uršljo goro. Spotoma je obiskal tudi Prežihovino.

V nedeljo je mladinski svet pripravil drugi Skok na Strojno, katerega se je udeležilo 134 kolesarjev iz Slovenije in Avstrije. Gre za kolesarsko dirko, v dolžini slabih deset kilometrov, ki poteka na relaciji med Mladinskim domom v Strojnski Reki in vaških jedrom Strojne.

You are currently viewing Mladi za Ravne 2020