Letošnji tek po “CIK-CAKU” obiskal tudi Miklavž, absolutni zmagovalec je postal Lovro Knez

  • Post published:6. decembra, 2021
  • Post category:Novice

Mladinski svet Ravne na Koroškem je v soboto, 4. decembra 2021, organiziral že 7. Miklavžev tek po CIK-CAKU na Ravnah na Koroškem. Tekmovalci so se za najboljše uvrstitve borili s 150 stopnicami, ki so jih morali premagati dvakrat zapovrstjo. 

Kljub naporom tekačev in izredno dobrim nastopom, tudi letošnji tek ni postregel z novim rekordom – ta še vedno ostaja postavljen v leto 2018, njegov nosilec pa je Rene Sluga (0:58:42). Absolutni zmagovalec 7. Miklavževega teka po “CIK – CAKU” je tako s časom 1:00:02 postal Knez Lovro, na drugo mesto se je z natančno sekundnim zamikom (1:01:02) uvrstil Bahč Anže (1:01,2),  tretje mesto pa je osvojil Dovnik Lukas iz Atletskega društva Štajerska Maribor s časom 1:02:01. Med ženskami je najboljši čas dosegla Verneker Ana Vita (1:07:05) iz Koroškega atletskega kluba Ravne na Koroškem, druga je bila Kalajžič Vrhovnik Tina (1:1:,3), tretji čas pa si je pritekla Vučetić Ivana (1:16:07).

Nagrado sta poleg najboljših absolutnih tekačev med ženskami in moškimi ter najboljših tekačev v posameznih starostnih kategorijah, prejela tudi najmlajša tekmovalka, Štern Tinkara (2014) in najstarejši tekač Bilobrk Ante (1946). Ob koncu tekmovanja so bile med vsemi tekmovalci izžrebane praktične nagrade in darilni kuponi, ki so jih zagotovili Medikem d.o.o; Joni, okrepčevalnica in slaščičarna; Pizzerija Cosa Nostra in Slaščičarstvo Senica.

Med drugim je letošnji tek zaznamoval prihod dobrega moža, Miklavža, in njegovega pomočnika, ki sta med udeležence in mimoidoče razdelila več praktičnih in sladkih darilc. 

Za izvedbo dogodka se zahvaljujemo pokroviteljem: Občini Ravne na Koroškem, ZKŠTM Ravne na Koroškem in Slovenski vojski. Za pomoč pri organizaciji  se zahvaljujemo še PGD Ravne na Koroškem, moderatorju Borisu Drenu, Svečko, trgovsko, storitveno in proizvodno podjetje d.o.o SVAN in fotografoma Andreju Ledineku in Mateji Verdinek Žigon. 

Vsi rezultati so objavljeni na:https://protime.si/sl_si/dogodek/7-miklavzev-tek-po-cik-caku/

Celotna galerija fotografij je objavljena na fecebooku Mladinskega sveta Ravne na Koroškem: https://www.facebook.com/MladinskisvetRavne/

You are currently viewing Letošnji tek po “CIK-CAKU” obiskal tudi Miklavž, absolutni zmagovalec je postal Lovro Knez