Miklavžev tek 2018 – Galerija in rezultati

Miklavžev tek po CIK CAKU prinesel nov absolutni rekord!

V organizaciji Mladinskega sveta Ravne na Koroškem je v soboto, 1. decembra 2018, potekal že 4. Miklavžev tek po CIK CAKU na Ravnah na Koroškem. Letošnji tek je bil v vseh pogledih zaznamovan s presežki, saj se ga je udeležilo največje število tekmovalcev do sedaj, hkrati pa smo dobili novega absolutnega rekorderja.

Tekmovalci so morali premagati 147+3 stopnice v dveh tekih. Zmagovalec je bil tisti, ki je v seštevku obeh tekov dosegel najhitrejši čas. V kategoriji moških je postal absolutni zmagovalec Rene Sluga s časom 0:58,42, kar je tudi najboljši čas vseh dosedanjih Miklavževih tekov po CIK CAKU. Drugi absolutno med moškimi je bil Jure Renat (0:59,09), tretji pa Anže Bahč (1:01,19). Med ženskami absolutno je najboljši čas dosegla Zala Brezovnik s časom 1:12,50, druga je bila Barbara Ovčjak (1:20,43), tretja pa Tanja Kramberger (1:21,38).

Absolutne rezultate v moški in ženski konkurenci si lahko ogledate TUKAJ.

Tekmovalke in tekmovalci so tekmovali v različnih starostnih kategorijah, ki so bile ločene po spolu. Rezultate vseh kategorij objavljamo TUKAJ.

Kot zanimivost naj dodamo, da je bil najmlajši udeleženec star komaj štiri leta, najstarejši pa 72 let.

Za izvedbo dogodka se zahvaljujemo pokroviteljem: Občini Ravne na Koroškem, ZKŠTM Ravne na Koroškem, Zavarovalnici Triglav, Slovenski vojski in Maximum shopu Ravne. Zahvala pri organizaciji gre tudi PGD Ravne na Koroškem, Koroškemu medgeneracijskemu centru, Uradu za mladino Republike Slovenije ter moderatorju Primožu Moriju Mimiju.

Vabljeni tudi prihodnje leto na že 5. Miklavžev tek po CIK CAKU!

Close Menu