MLADINSKI UMETNIŠKI NATEČAJ: MED URŠLJO IN PECO (do 31. 8. 2022)

  • Post published:1. julija, 2022
  • Post category:Novice

Mladinski Svet Ravne na Koroškem vabi vse mlade, da v obliki umetniškega dela na izviren način predstavite utrinke iz svojega življenja med Peco in Uršljo goro – očarajte nas z opisom neponovljivosti lepot naše regije, bodite kritični do tega, kar mladim pri nas še manjka, predstavite svoj pogled na to, kako je biti mlad na Koroškem, presenetite nas s svojimi idejami in vizijo prihodnosti Koroške za mlade. Sodelujete lahko s samostojno avtorsko vsebino v slovenskem jeziku oz. pesmijo koroškega avtorja/ljudsko pesmijo, ki pooseblja življenje na Koroškem. 

K sodelovanju so vljudno vabljeni vsi mladi Korošci v dveh starostnih kategorijah – prvi od 6. do 14. leta starosti in drugi od 15. do 30. leta starosti.  Sodelujejo lahko z literarnim prispevkom, glasbo, ki jo ustvarjajo/poustvarjajo, fotografijo ali likovnim izdelkom. Tema vseh prispevkov pa naj bo življenje mladih med Peco in Uršljo.

Več o tematiki natečaja, pogojih sodelovanja, oddaji prispevkov, ocenjevanju in nagradah je navedenega v priloženem dokumentu!

Vabljeni vsi mladi, da skupaj z nami s svojo ustvarjalnostjo orišete podobe Koroške regije in življenja mladih v njej. 

You are currently viewing MLADINSKI UMETNIŠKI NATEČAJ: MED URŠLJO IN PECO (do 31. 8. 2022)