TRETJI FLAJŠTER ZA DUŠO GOSTIL DR. SANELO PERESSUTTI (BANOVIĆ)

  • Post published:8. novembra, 2022
  • Post category:Novice

V soboto, 5. 11., je v Kulturnem domu Ravne potekal že 3. Flajšter za dušo:  S kot  SPODBUDE v organizaciji Mladinskega sveta Ravne na Koroškem. Naslov je navdahnila istoimenska knjiga avtorice Sanele Peressutti (Banović), zdravnice in predavateljice s področja psihologije in psihoterapije, ki je bila tudi glavna gostja večera, posvečenega pogovoru o nadvse pereči problematiki porasta duševnih težav, tudi v naši regiji.

 Dogodek, na katerem smo v prvem delu prisluhnili predavanju Sanele Peressutti, v drugem pa izvedli pogovorno okroglo mizo, v sklopu katere so lahko vsi udeleženci obema gostjama, poleg Sanele nas je obiskala še magistra psihologije in podkasterka, Vesna Ambrož, anonimno zastavili vprašanja o tematiki duševnega zdravja, je pritegnil pozornost javnosti in privabil zajetno število obiskovalcev. V sklopu dogodka je Mladinski svet Ravne organiziral tudi nagradno igro, v kateri so se obiskovalci dogodka potegovali za kar 20 knjig Spodbude.

V Mladinskem svetu Ravne smo izredno veseli, da sta se gostji, Sanela in Vesna, odzvali na naše povabilo, in da so se v velikem številu odzvali tudi obiskovalci, ki so skupaj z nami na sobotni večer »pr’limali en flajšter na svojo dušo.«


Tara Ledinek, predsednica Mladinskega sveta Ravne

You are currently viewing TRETJI FLAJŠTER ZA DUŠO GOSTIL DR. SANELO PERESSUTTI (BANOVIĆ)