Na letošnjem Šahu ob kavi blestel Danijel Ostojić!

  • Post published:18. junija, 2023
  • Post category:Novice

V soboto, 17. junija 2023, je Mladinski svet Ravne na Koroškem s pomočjo Šahovskega Kluba Fužinar v prostorih Grajske časopisne kavarne Eleonore organiziral 2. amaterski hitropotezni šahovski turnir »Šah ob kavi«. Turnirja se je udeležilo 9 šahistov pri čemer je s konkurenco pometel Danijel Ostojić ter s popolnim izkopičkom osvojil zlato! Jaka Breznik je bil drugi, Nace Srebre pa tretji. Veseli smo, da so se turnirja udeležili tudi mladi perspektivni šahisti, ki so si lahko nabirali izkušnje.

Jaka Breznik, Danijel Ostojić, Nace Srebre

Kljub temu, da je turnir potekal v sproščenem vzdušju ni manjkalo dobrih potez in napetih končnic, pri osredotočenju pa je pomagala tudi odlično pripravljena sveže postrežena kava, ki je bila za obiskovalce turnirja brezplačna. Toplo sobotno dopoldne pa je poskrbelo, da so si tekmovalci lahko misli sproščali na osončeni grajski terasi.

Še zadnjič v sklopu tega turnirja bi se radi iskreno zahvalili gospodu Otu Šumerju za sojenje turnirja, šahovskemu klubu Fužinar za posojo šahov in ur, seveda pa Grajski časopisni kavarni Eleonori za prostore in strežbo.

Galerija

You are currently viewing Na letošnjem Šahu ob kavi blestel Danijel Ostojić!