PRVI FLAJŠTER: S kot SPROSTITEV

  • Post published:30. septembra, 2021
  • Post category:Novice

Vljudno vas vabimo na prvi dogodek organiziran v sklopu novega projekta Mladinskega sveta Ravne, poimenovanega Flajšter za dušo, delno sofinanciranega s strani Mladinskega sveta Slovenije, ki bo naslovil problematiko duševnega zdravja mladih. 

Na prvem dogodku bomo naslovili problematiko soočanja s stresom, spregovorili o duševnih boleznih in povrnitvi duševnega zdravja in se spoznali z meditacijo, usmerjeno v dvig samozavesti in samospoštovanja. Na dogodku se nam bosta pridružila Matic Bogolin, po izobrazbi diplomiran inženir arhitekture, ki je zaradi lastne izkušnje soočanja z depresijo, samomorilnimi mislimi, nizko samopodobo in stisko ob sprejemanju sebe kot istospolne osebe, v zadnjih letih večino svojega časa namenil spiritualnosti ter izobraževanju s področja medicinske hipnoze, meditacije, regresije in kanaliziranja, ter Živa Ledinek, zdravnica v UKC Maribor in kvalificirana trenerka mehkih veščin, ki je svoje znanje med drugim izpopolnjevala tudi na mednarodnem izobraževanju v Beogradu.

Dogodek bo potekal v soboto, 2. oktobra, ob 16. 00 uri v prostorih Koroškega medgeneracijskega centra (Trg svobode 20, Ravne na Koroškem). 

Informativne prijave zbiramo na povezavi: https://forms.gle/FCfzKT5sM4rf6EsQA

Vabljeni, da se nam pridružite! 

You are currently viewing PRVI FLAJŠTER: S kot SPROSTITEV