Zdravo v novo leto

  • Post published:28. januarja, 2023
  • Post category:Novice

MSR-ju smo v želji po spodbudi mladih k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu v sklopu projekta Za zdravje mladih k sodelovanju povabili Katjo Planinc, certificirano učiteljico joge in trenerko športnega plezanja.

Za nas in vas je pripravila SPLETNI PROGRAM: ZDRAVO V NOVO LETO, namenjen mladim in mladim po duši, ki bi želeli v svoje življenje vnesti pozitivne spremembe, izboljšati svoje počutje, telesno pripravljenost, držo, oblikovati um in telo ter izboljšati svoje počutje, dvigniti svojo samozavest in umiriti svoj um. Če si želiš ustvariti vadbeno rutino, ki bo postala način tvojega življenja, se nam pridruži!

MSR ti omogoča, da se BREZPLAČNO pridružiš spletnemu programu, v sklopu katerega boš našel vse, kar potrebuješ za spremembo. Pripravili smo video vsebine različnih vadb, ki jih lahko opravljaš kadarkoli in kjerkoli, doma, celo med pavzo v službi ali med učenjem. Čakajo te tudi navodila, motivacijske misli in dnevnik dobrih navad ter še kaj.

Vse kar moraš storiti, da se nam pridružiš in narediš nekaj zase in svoje telo je, da izpolniš spodnji obrazec, in v roku nekaj dni na svoj mail prejmeš podatke za dostop do programa, nato pa si daš priložnost in vztrajaš! Registracija in udeležba v programu je brezplačna!PRIDRUŽI SE SPLETNEMU PROGRAMU ZDRAVO V NOVO LETOin si podari priložnost za nove, ponovne začetke, spremembe in načrtovanje zdravih navad!

LINK ZA PRIJAVO: https://forms.gle/98VSqSA1R3Ls78GU9

You are currently viewing Zdravo v novo leto