(Prvi april) Vabilo na debato s Slavojem Žižkom

  • Post published:1. aprila, 2023
  • Post category:Novice

Mladinski svet Ravne na Koroškem v sodelovanju s Klubom Koroških Študentov z velikim veseljem vabi na ekskluzivno debato s priznanim filozofom, sociologom in kritičnim teoretikom Slavojem Žižkom. Dogodek bo potekal pod naslovom “Izzivi sodobne družbe: Žižkova misel in njen vpliv na svetovno razumevanje”.

Datum: 29. 4. 2023
Ura: 18:00
Lokacija: Kulturni center Ravne na Koroškem

Debata se bo osredotočila na Žižkove poglede na sodobno družbo, politiko, kulturo, kapitalizem in ideologijo ter na vlogo, ki jo ima filozofija v današnjem svetu. Ta večer bo priložnost za izmenjavo mnenj, razpravo o izzivih, s katerimi se srečujejo naše družbe, in razmislek o možnostih, ki jih ponuja Žižkova filozofija za oblikovanje bolj pravičnega in trajnostnega sveta.

Če se želite udeležiti tega dogodka, vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite na spletnem obrazcu do 22. 4. 2023. Zaradi omejenega števila mest vam priporočamo, da se prijavite čim prej.

Ekskluzivno organizacijo dogodka podpirata Mladinski svet Ravne na Koroškem in Klub koroških študentov, ki si prizadevata za spodbujanje intelektualnega in družbenega razvoja mladih na Koroškem. Z veseljem pričakujemo vašo prisotnost na tem provokativnem večeru s Slavojem Žižkom v Kulturnem centru Ravne na Koroškem. Prepričani smo, da bo to izjemna priložnost za poglobitev našega razumevanja in spodbujanje dialoga o vprašanjih, ki zadevajo sodobno družbo.

Pravila in pogoji za prijavo na debato Slavoja Žižka

  1. Udeležba: Debata je odprta za vse posameznike, starejše od 18 let, ne glede na njihovo strokovno ozadje, spol, narodnost ali veroizpoved.
  2. Prijave: Udeleženci se morajo prijaviti s pomočjo spletnega obrazca, ki je dostopen na obrazcu. Prijave se sprejemajo do določenega roka za prijavo, ki je objavljen na spletni strani.
  3. Podatki: Pri prijavi morajo udeleženci navesti svoje ime, priimek, e-poštni naslov, telefonsko številko in kratek opis (do 200 besed) teme, ki jo želijo debatirati s Slavojem Žižkom.
  4. Izbor udeležencev: Organizatorji bodo pregledali vse prejete prijave in izbrali udeležence glede na njihov predlog teme, izvirnost in aktualnost. Odločitev organizatorjev je dokončna in pritožbe niso možne.
  5. Obvestilo o izboru: Izbrani udeleženci bodo o svojem izboru obveščeni preko e-pošte najkasneje do določenega datuma, objavljenega na spletni strani dogodka.
  6. Udeležba na debati: Izbrani udeleženci se morajo zavezati, da bodo prisotni na debati ob dogovorjenem času in kraju. V primeru nezmožnosti udeležbe je potrebno obvestiti organizatorje vsaj 48 ur pred začetkom dogodka.
  7. Pravila debate: Udeleženci se morajo držati pravil debate, ki jih določajo organizatorji. Pravila bodo vključevala spoštovanje nasprotnih mnenj, nevtralnost, strpnost in primerno vedenje.
  8. Fotografije in posnetki: Organizatorji si pridržujejo pravico do fotografiranja in snemanja dogodka. S prijavo na debato udeleženci soglašajo z uporabo njihovih fotografij in posnetkov za promocijske in dokumentacijske namene.
  9. Osebni podatki: Organizatorji se zavezujejo, da bodo osebne podatke udeležencev obdelovali v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu osebnih podatkov. Podatki se bodo uporabljali izključno za potrebe dogodka.
  10. Spremembe: Organizatorji si pridržujejo pravico do sprememb v programu, času in kraju dogodka, vendar bodo udeležence pravočasno obvestili o morebitnih spremembah.
You are currently viewing (Prvi april) Vabilo na debato s Slavojem Žižkom